Achtergrondafbeelding

Picknick tussen de bloesems

Een echte aanrader tijdens de bloesemperiode!

Neem een picknick mee en vind je ideale plek rond Alden Biesen. Neem eens een kijkje in het Engels park, op het vlonderpad of aan het Apostelhuis.

Of ga op avontuur en combineer je picknick met een rondrit in een groen wagentje. Onderweg zijn er picknickplekjes in overvloed! Hou er rekening mee: reserveren van de groene wagentjes is verplicht. Dit kan telefonisch via +32 (0)89 399 610 of via een mail naar toerisme@bilzen.be.

Geen tijd/zin om zelf je picknick te maken? Reserveer er dan eentje met streekgebonden producten bij onze Dienst Toerisme.

Reserveren kan eveneens telefonisch (+32 (0)89 399 610) of via ons reserveringsformulier dat je kan doormailen naar toerisme@bilzen.be. Belangrijk: Om er zeker van te zijn dat alles tijdig besteld kan worden, vragen we om minimum 5 dagen voor je komst te reserveren! Smullen maar!

Belangrijk! De picknickpakketten dienen afgehaald te worden aan het toeristisch onthaal te Alden Biesen op het afgesproken tijdstip. Bij niet afhaling zijn wij  genoodzaakt de kosten voor deze pakketten aan u door te rekenen.