Achtergrondafbeelding

De grootste zoektocht van Vlaanderen

Zomerzoektocht Davidsfonds

Van zaterdag 1 juni tot en met zondag 15 september trekt de 33ste Zomerzoektocht naar Bilzen en Tongeren! Toffe en verrassende vragen laten je de twee Zuid-Limburgse steden met andere ogen bekijken. Via een lusvormig wandelparcours ontdek je alle hoogtepunten en verborgen parels van Bilzen en Tongeren, en onderweg bieden gastvrije horeca en handelaars je leuke extraatjes aan. Met de fiets of met de auto rijd je naar de verschillende stopplaatsen terwijl je het Haspengouwse landschap bewondert. Bovendien geniet je van het aangenaam gezelschap van medezoektochters en maak je kans op prachtige prijzen! 

Naast de fiets- (± 35 km) en autozoektocht (± 40 km) voor ‘ervaren’ deelnemers bestaat een op maat gemaakte Gezinszoektocht. Het parcours van de Gezinszoektocht is korter dan dat van de klassieke zoektocht (± 20 km voor zowel de auto- als de fietstocht). De vragen zijn speelser en meer op ontspanning en beleving gericht.

De familiezoektocht past dit jaar trouwens in de Schatten van Vlieg en start op zaterdag 29 juni 2019. Het einde van de familiezoektocht valt samen met dat van de klassieke zoektocht: beide versies lopen tot en met zondag 15 september 2019.